Urządzenia i Akcesoria
Zalmsoufflé
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
Soufflé
-
verse dille6 takjes
-
verse rode chilipeper (opcjonalnie) zaadjes verwijderd, in stukken1
-
eierdooiers medium4
-
zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gerookte zalm in stukken150 g
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
eiwitten medium4
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
Saus
-
prei enkel witte stukken, in schijfjes60 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
witte wijn150 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)½
-
water150 g
-
olijfolie1 el
-
verse zalmfilets, ontveld600 g
-
boter in blokjes100 g
-
citroen enkel het sap½
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
verse dille naar smaak
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
11.5 g
Kalorie
882.8 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontvangen & genieten
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Vegan Lasagne met Linzen
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Groenteflan
1 godz. 35 min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.