Urządzenia i Akcesoria
Porcini Mushroom Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
shallot halved30 g
-
40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezedfresh porcini mushrooms cleaned, cut in pieces300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp meat stock pastefine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.1 g
Kalorie
1861 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
69.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Creamy Pea Soup
40 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Béchamel Sauce
15 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Mayonnaise
5 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Mushroom Risotto
30 min