Urządzenia i Akcesoria
Potato and Vegetable Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1099 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Fruit Nectar
10 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Pumpkin Soup
35 min
Baked spinach and eggs
35 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Crème caramel
2 godz. 45 min
Chocolate syrup
20 min
Béchamel Sauce
15 min
Minestrone
45 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min