牛肝菌土豆浓汤

牛肝菌土豆浓汤

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 西芹 切小块
    50 克
  • 胡萝卜 切小块
    50 克
  • 洋葱 切小块
    50 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 黄油
    40 克
  • 1200 克
  • 土豆 去皮切丁
    400 克
  • 干燥牛肝菌
    20 克
  • 干燥马郁兰
    1 茶匙
  • 蔬菜高汤块
    1 块
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4 g
Kalorie 737 kJ / 176 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...