
Urządzenia i Akcesoria
Tiramisù wafer e crema gianduia
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
Crema gianduia
-
di zucchero60 g
-
di zucchero vanigliato1 cucchiaino
-
di cacao amaro in polvere10 - 20 g
-
di nocciole tostate60 g
-
di latte parzialmente scremato80 g
-
di cioccolato al latte a pezzi170 g
-
di olio di arachidi60 g
Crema mascarpone
-
di zucchero100 - 120 g
-
di tuorli100 g
-
di mascarpone500 g
Terminare la preparazione
-
di wafer al cioccolato30
-
latte q.b.
-
cacao in polvere a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzioni
Kalorie
999.8 kcal /
4183.1 kJ
Białko
19.6 g
Tłuszcz
70.5 g
Węglowodany
76.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
25.7 g
Sód
171.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Voglia di tiramisù
53 Przepisy
Włochy
Włochy