Urządzenia i Akcesoria
Rugrundstykker
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 stykker
Składniki
-
hvetemel type 405 eller 550, pluss ekstra til dryssing400 g
-
rugmel100 g
-
fersk gjær20 g
-
vann340 g
-
salt1 ½ - 2 ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Białko
5 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Brak ocen
Damperbrød med sirupsmør
Brak ocen
Irske Potetkaker
Brak ocen
Natronrundstykker med cheddar
Brak ocen
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Minibrød med sjokolade og squash
Brak ocen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Brak ocen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Flatbrød
1 godz.
Tangzhong melkebrød
Brak ocen
Søtt frokostbrød
1 godz. 30 min