Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de agua
- 6 huevos
- 50 g de pan
- 100 g de leche
- 20 g de aceite (y algo más para engrasar)
- 80 g de cebolla en trozos
- 800 g de carne picada mixta
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 685 kJ / 163 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 216.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 min.
Lomo saltado con arroz - Perú
1h
Pastel rápido de carne picada y puré de patatas
45 min
Rollo de carne crujiente
1h
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min
Pudin de maíz
1h
Pastel de carne relleno de espinacas y queso
1 Std. 15 Min
Terrina de ternera, salchichas y espinacas
50 min.
Quiche de atún en conserva con aceitunas verdes
45 min
Costrada mixta
50 min.
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50 min.
Pastel de pollo al estilo italiano
2 godz.