Urządzenia i Akcesoria
粉蒸西兰花
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
麻油15 克
-
生抽5 克
-
醋 (约½茶匙)3 克
-
辣椒粉1 小撮
-
西兰花 洗净沥干,切小朵220 克
-
盐 (约½茶匙)3 克
-
面粉25 克
-
水 蒸煮用220 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
366 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
610.9 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny