粉蒸西兰花

粉蒸西兰花

2.3 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 麻油
    15 克
  • 生抽
    5 克
  • (约½茶匙)
    3 克
  • 辣椒粉
    1 小撮
  • 西兰花 洗净沥干,切小朵
    220 克
  • (约½茶匙)
    3 克
  • 面粉
    25 克
  • 蒸煮用
    220 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 366 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 610.9 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 17.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...