Urządzenia i Akcesoria
土豆饼
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
土豆 去皮切块1000 克
-
洋葱 切块150 克
-
柠檬汁1 汤匙
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
玉米淀粉20 克
-
燕麦片20 克
-
蛋1 颗
-
油炸用蔬菜油
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8 g
Kalorie
1818 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny