Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes décortiquées
- 80 g de farine de blé intégrale (T150)
- 80 g de sucre de fleur de coco
- 80 g de beurre, bien froid et en morceaux
- 4 - 5 pommes, pelées et en petits morceaux
- 2 c. à soupe de sirop d'agave
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1951 kJ / 469 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Clafoutis aux prunes
1 godz. 15 min
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1 Std.
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Tarte Tatin
1 Std.
Crumble pommes-framboises
50 Min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25 min
Crumble aux pêches et au romarin
45min
Crumble pommes et fruits rouges
50 Min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Mousse chocolat-tonka
4 godz. 20 min
Flan pâtissier feuilleté
7hod. 40min