Urządzenia i Akcesoria
Eiersalat mit Putenbrust
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Eier6
-
Cornichons abgetropft, Sud aufgefangen80 g
-
Mayonnaise (siehe Tipp)150 g
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen10 g
-
Putenbrust-Aufschnitt in Stücken200 g
-
Salz nach Geschmack¾ - 1 TL
-
Pfeffer nach Geschmack½ - ¾ TL
-
Zucker1 Prise
-
Senf1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
1351 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2021
52 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Eier-Curry-Salat
1 godz. 30 min
Kapern-Ei-Aufstrich
30 min
Eier-Gemüse-Salat
35 min
Kasseler-Frikadellen mit Eisbergsalat und Zitronen-Dressing
30 min
Zwiebel-Dip
2 godz. 20 min
Paprika-Käse-Salat
40 min
Kohlrabi-Eier-Salat
1 godz. 15 min
Leichter Kartoffelsalat mit Joghurt-Senf-Dressing
1 godz. 45 min
Eierpaste
50 min
Schinken-Rucola-Aufstrich
15 min
Trauben-Käse-Salat
15 min
Leichter Wurstsalat
10 min