Urządzenia i Akcesoria
臊子面
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
肉臊子
-
五花肉 切1-2厘米小丁400 克
-
八角2 个
-
桂皮1 小块
-
草果1 个
-
香叶1 片
-
老抽15 克
-
生抽20 克
-
香醋 选岐山香醋最佳240 克
汤底
-
黑木耳,干的 提前泡发沥干10 克
-
油10 克
-
葱20 克
-
番茄 切块200 克
-
香干 切1厘米丁100 克
-
土豆 去皮,切1厘米丁150 克
-
胡萝卜 切1厘米丁150 克
-
生抽15 克
-
水800 克
-
韭菜 切小段50 克
-
香醋 选岐山香醋最佳20 克
组合
-
粗面条 依个人需求调整400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1076.8 mg
Białko
31 g
Kalorie
3300 kJ /
789.5 kcal
Tłuszcz
36.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
87.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:秋天的成熟
10 Przepisów
Chiny
Chiny