Urządzenia i Akcesoria
Cebollas fritas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 receta completa
Składniki
-
20 g de aceite vegetal
-
200 g de cebolla blanca en julianas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Sód
8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
1074.5 kJ /
256.8 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocina judía ll
20 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Arroz con lentejas
50 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Caldo de pollo básico
35 min
Salsa Bechamel TM6
15 min
Alubias en cocción lenta TM6
14 godz. 40 min
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
25 min
Sofrito de ajo y cebolla
20 min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50 min
Pan Piadina con pollo desmenuzado y crema de berenjena
2 godz. 10 min