Berenjenas a la parmesana

Berenjenas a la parmesana

4.7 60 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 porciones

Składniki

  • 600 g de berenjenas
  • 1200 g de leche
  • 200 g de queso parmesano en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 100 g de baguette del día anterior
  • 3 ramitas de albahaca
  • 2 ramitas de perejil fresco solo las hojas
  • 160 g de aceite de oliva
  • 150 g de cebolla
  • 1 cdita de orégano
  • 800 g de jitomates en conserva con todo y su jugo
  • 1 cdita de sal
  • 1 cdita de pimienta negra molida
  • 1 cda de vinagre de vino tinto

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 372 kcal / 1562 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...