Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 2 c. à café de poudre de curcuma séché
- de l'eau, à remplir jusqu'a 1L
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1sa
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1h 15min
Tartine œuf mi-dur, mayonnaise aux agrumes et fromage
Brak ocen
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
Brak ocen
Cuisson du riz long blanc
35 dk
Œufs de couleur orange
Brak ocen
Œufs de couleur brun-rouge
Brak ocen
Œufs de couleur bleu clair
Brak ocen
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
Brak ocen
Moules au basilic, amandes et beurre
40 dk
Poisson aigre-doux au riz
1 Std. 5 Min