Urządzenia i Akcesoria
Eggs with herb sauce and Easter cookies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Eggs
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
Easter cookies
-
pouring (whipping) cream100 g
-
plain flour plus extra to dust100 g
-
baking powder½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
sea salt½ tsp
Herb sauce
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fresh chives finely sliced (approx. 10 g)1 bunch
-
crème fraîche200 g
-
milk30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
pure maple syrup10 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
caviar (optional)6 tsp
-
watercress leaf to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
602.2 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1362.1 kJ /
324.3 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
U.S. Digital Flipbook #2
2 godz.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
4 godz.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Blackberry Mojito
1 godz. 45 min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2 godz.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min