Rassolnik (zuppa di cetriolini)

Rassolnik (zuppa di cetriolini)

5.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di cetriolini sott'aceto a pezzi
    200 g
  • di carota a fette
    100 g
  • di cipolla in quarti
    100 g
  • di olio di oliva
    30 g
  • di concentrato di pomodoro
    70 g
  • cuore di carciofo sott'olio
    300 g
  • di orzo perlato sciacquato
    30 g
  • di brodo di pollo
    1000 g
    1000 g di acqua
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di patate a cubetti (1 cm)
    300 g
  • grani di pepe nero
    10
  • foglia di alloro secca
    1
  • di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    10 g
    10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • di panna acida
    60 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 272 kcal / 1137 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...