Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 100 g di carota a fette
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio di oliva
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 300 g cuore di carciofo sott'olio
- 30 g di orzo perlato, sciacquato
-
1000
g di brodo di pollo
lub 1000 g di acqua - ½ cucchiaino di sale
- 300 g di patate a cubetti (1 cm)
- 10 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro secca
-
10
g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
lub 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 60 g di panna acida
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1137 kJ / 272 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Stufato di tacchino e cavolo cinese
40min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Noodles di riso yakisoba
30min
Khao poon
2h
Crema ai funghi (Bimby Friend)
30min
Riso pilaf con vitello
1h 50min
Merluzzo in salsa chakalaka e burro all'aneto
50min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Smoothie avocado ed ananas
10min
Ramen con polpettine di gamberi e orata
45min
Smoothie spinaci, mela e zenzero
5min