Urządzenia i Akcesoria
Tomato passata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1300 g
Składniki
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1300 g
Sód
3556.5 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
17.1 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and caper aioli
15 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Apple sauce
20 min
Mayonnaise
5 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Fermented beetroot dip
25 godz.
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Quick herb paste
10 min
Mint sauce
5 min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min
Plum paste
1 godz.
Rich tomato relish
2 godz. 15 min