Tomato passata
TM6 TM5

Tomato passata

4.7 (32 oceny)

Składniki

  • 40 g extra virgin olive oil
  • 1 onion, cut into halves
  • 1000 - 1500 g tomatoes, cut into halves (see Tips)
  • 1 ½ tsp sea salt

Wartości odżywcze
na 1300 g
Kalorie
2630.1 kJ / 628.6 kcal
Białko
12.6 g
Węglowodany
60.4 g
Tłuszcz
42.2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Błonnik
17.1 g
Sód
3556.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy