Urządzenia i Akcesoria
马来槟城福建虾面线
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
新鲜的虾 大型的400 克
-
洋葱 切块150 克
-
蒜头1 瓣
-
红甜椒 切块50 克
-
新鲜红辣椒1 支
-
油30 克
-
猪肋排 切块200 克
-
五花肉150 克
-
淡味虾皮1 汤匙
-
热水1600 克
-
米粉 选福建米粉300 克
-
番茄膏50 克
-
鱼露60 克
-
水煮蛋 去壳后切半4 个
-
新鲜绿豆芽100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1623.3 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
3402.5 kJ /
814 kcal
Tłuszcz
44.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东南亚风味在家做
10 Przepisów
Chiny
Chiny