Urządzenia i Akcesoria
猪筋炖软骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
5 人份
Składniki
-
干猪筋 浸泡隔夜5 - 6 个
-
水2200 克
-
新鲜姜 拍扁30 克
-
青葱 切半2 支
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
食油20 克
-
小红葱60 克
-
蒜瓣 带皮,拍扁4 个
-
八角1 个
-
丁香2 个
-
猪软骨 切块(3公分)400 克
-
酱青30 克
-
30 克 枣焦糖黑酱油30 克
-
冰糖10 克
-
干香菇 浸软,切半5 朵
-
盐 适量调味1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1180 mg
Białko
19 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式慢炖经典
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy