
Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter20 g
-
Wasser600 g
-
Blumenkohl in Röschen500 g
-
Kartoffeln in mundgerechten Stücken450 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat¼ TL
-
Sahne200 g
-
Cabanossi in dünnen Scheiben (ca. 3 mm)150 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
428 kcal /
1791 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Suppenkasper
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy