
Urządzenia i Akcesoria
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 Portionen
Składniki
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Öl10 g
-
rote Paprika (ca. 300 g), in Stücken (2-3 cm)2
-
Rinderhackfleisch250 g
-
Tomatenmark20 g
-
Wasser200 g
-
Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Paprika edelsüß1 EL
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Salz1 TL
-
Chili, gemahlen½ TL
-
Crème fraîche30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
664 kcal /
2778 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
1326 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ich koch uns was!
17 Przepisów
Niemcy
Niemcy