Urządzenia i Akcesoria
Gelato fiordilatte
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
180 g di panna (min. 30% di grassi)
-
400 g di latte intero
-
130 g di zucchero
-
15 g di destrosio
-
5 g di farina di carrube
-
15 - 20 g di latte in polvere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
62.7 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1423.3 kJ /
340.3 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelato al gianduia
10 godz. 20 min
Coppetta al caffè
2 godz. 15 min
Stracciatella
10 godz. 25 min
Gelato fiordilatte senza lattosio
10 godz. 20 min
Gelato allo yogurt
10 godz. 20 min
Gelato alla nocciola senza uova
10 godz. 20 min
Gelato allo zabaione
10 godz. 20 min
Gelato alla crema
10 godz. 15 min
Gelato fior di latte
16 godz. 25 min
Gelato semplice alla nocciola
6 godz. 30 min
Granita alle pesche
6 godz. 20 min
Gelato biscotto gianduia
7 godz.