Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 250 g di germogli di soia freschi (v. Consigli)
- 100 g di cetrioli o cetriolini baby, a strisce sottili (5 mm), (v. Consigli)
- 40 g di peperoni rossi, a strisce sottili (5 mm)
- 3 spicchi di aglio
- 10 g di cipollotti
- 10 g di olio neutro, per esempio olio di girasole
- 15 g di aceto balsamico bianco
- 10 g di salsa di soia
- 1 cucchiaino di olio di sesamo, tostato (v. Consigli)
- 10 g di semi di sesamo
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate, per cospargere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 362 kJ / 87 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 godz.
Sorbetto della passione veloce
15 min
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30 min
Feta al cartoccio
25 min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 dk
Paparot
1 godz. 5 min
Zuppa di noodles vietnamita (Bun bo hue)
2h 30min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1sa 10 dk
Spuma di barbabietola con aringhe
1 Std. 15 Min
Vellutata di pomodori
35 min
Salsa all'aglio
10 dk