Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de jambon de bœuf cecina, coupé en morceaux (voir "Variante(s)")
- 20 g d'huile d'olive
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g d'oignon, coupé en morceaux
- 160 g de farine de blé
- 800 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 150 g de fromage de chèvre frais, en dés
- 300 - 400 g de chapelure
- 2 - 3 œufs, battus
- 500 - 600 g d'huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 514 kJ / 123 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 182.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45min
Momies de saucisses
1sa 10 dk
Rouleaux de rosbif avec mozzarella et tomates
2h 30min
La tourte de d'Artagnan
1h 40min
Burger au porc, sauce barbecue
4h 50min
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
2 Std. 20 Min
Pierogi au bœuf
1h
Croquette de brie de Meaux et jambon serrano
1 Std. 20 Min
Mocktail Bora Bora
15 Min
Croquettes de pommes de terre, mozzarella, lardons et tomates séchées
1sa 25 dk
Pizza au pesto de pistaches, fromage stracciatella et mortadelle
3h 10min
Arancini mozza, riz et petits pois
1h 40min