
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de jambon de bœuf cecina coupé en morceaux (voir "Variante(s)")
- 20 g d'huile d'olive
- 60 g de beurre coupé en morceaux
- 40 g d'oignon coupé en morceaux
- 160 g de farine de blé
- 800 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 150 g de fromage de chèvre frais en dés
- 300 - 400 g de chapelure
- 2 - 3 œufs battus
- 500 - 600 g d'huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 123 kcal / 514 kJ
- Białko
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Sód
- 182.8 mg