Urządzenia i Akcesoria
Avocado with egg and salmon tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portion
Składniki
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.9 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Tłuszcz
24.1 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
No ratings
Liver cake
1 h 50 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 h 30 min
Black nougat
3 h
Veal fillet with mirabelle plums
1 h 50 min
Gazpacho
1 h 15 min
Steak tartare
30 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 h 40 min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 min
Creamy yoghurt ice cream
24 h 10 min