Urządzenia i Akcesoria
Avocado with egg and salmon tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portion
Składniki
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.9 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Tłuszcz
24.1 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Brak ocen
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Brak ocen
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Beef jerky
1 godz. 50 min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 godz.
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 godz.
Yoghurt soup cups
1 godz. 10 min