Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Scones
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust8 oz
-
large egg1
-
canned pumpkin purée4 oz
-
sugar2 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt½ tsp
-
1 tsp pumpkin spicehomemade pumpkin spice mix1 tsp
-
baking powder1 tbsp
-
milk to brush
-
pumpkin butter, to servehomemade pumpkin butter to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
958 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gingerbread Cookie Cups with Cinnamon Apples
1h
Zucchini Bread
1h 15min
Blueberry Cobbler
1h
Gingerbread Bundt Cake
1h 40min
Maple Buttermilk Biscuits
25min
Meyer Lemon Bars
40min
Eggnog Snickerdoodles
1h
Pumpkin Butter
35min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2h
Banana Walnut Muffins
35min
Pumpkin Streusel Muffins
25min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h