Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 gramů černých oliv, bez pecek, nejlépe kalamata
- 10 gramů kaparů, nakládaných
- 3 ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 20 gramů čerstvé bazalky, lístky
- 20 gramů čerstvé petržele
- 6 polévkových lžic olivového oleje (cca 60 gramů)
- Wartości odżywcze
- na 220 gramů
- Kalorie
- 4452 kJ / 1063 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 110.7 g
- Błonnik
- 0.09 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bernské rösti
Brak ocen
Fenyklová focaccia
Brak ocen
Paprika a pórek s balzamikem
30 Min
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Terina z rajčat
25h 20min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1j 10 menit
Špenátová roláda s uzeným lososem
50 Min
Chutney z červené cibule
1j 10 menit
Toskánské crostini
30 Min
Hummus s pečenou paprikou
5 min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2h 30 min
Caponata
30 Min