Urządzenia i Akcesoria
White balsamic reduction
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
195 g
Składniki
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
whole white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 195 g
Sód
146.3 mg
Białko
4 g
Kalorie
3587.5 kJ /
857.4 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
179.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Lemon and caper aioli
15 min
Béchamel sauce
20 min
Hommus dip
5 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Prawn wontons
2 godz.
Gluten free Worcestershire sauce
1 godz. 10 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Traditional cocktail sauce
5 min