Urządzenia i Akcesoria
巧克力流心蛋糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 人份
Składniki
-
可可粉1 汤匙
-
黑巧克力片 调温巧克力350 克
-
无盐牛油 ,切丁 (2公分)150 克
-
黄糖150 克
-
盐1 小撮
-
蛋6 个
-
蛋黄2 个
-
香草膏1 茶匙
-
面粉75 克
-
鲜奶油 (含35%脂肪)150 克
-
新鲜覆盆子 ,装饰用150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
132.2 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
3017.8 kJ /
718.5 kcal
Tłuszcz
51.9 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
31.7 g
Węglowodany
55.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
巧克力物语
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy