巧克力流心蛋糕

巧克力流心蛋糕

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 人份

Składniki

  • 可可粉
    1 汤匙
  • 黑巧克力片 调温巧克力
    350 克
  • 无盐牛油 ,切丁 (2公分)
    150 克
  • 黄糖
    150 克
  • 1 小撮
  • 6 个
  • 蛋黄
    2 个
  • 香草膏
    1 茶匙
  • 面粉
    75 克
  • 鲜奶油 (含35%脂肪)
    150 克
  • 新鲜覆盆子 ,装饰用
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 132.2 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 3017.8 kJ / 718.5 kcal
Tłuszcz 51.9 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 31.7 g
Węglowodany 55.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...