米暹

米暹

3.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份

Składniki

  • 米粉 (参考贴士)
    400 克
  • 辣椒干 去籽并浸软
    20 克
  • 小红葱
    200 克
  • 虾米 洗净
    20 克
  • 食油
    80 克
  • 500 克
  • 酱青
    70 克
  • 豆瓣酱
    2 汤匙
  • 新鲜豆芽
    250 克
  • 新鲜韭菜 切成3公分长
    50 克
  • 煎蛋 切丝,装饰用
    1 份
  • 豆干 煎香,切丁,装饰用
    1 个
  • 新鲜红辣椒 切薄片,装饰用
    1 条
  • 桔仔 切半,装饰用
    3 粒
  • 油葱酥 装饰用
    2 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12 g
Kalorie 1519 kJ / 363 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...