Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g chalota
- 20 g azeite
- 6 espargos verdes cortados em pedaços (1 cm aprox.)
- 5 morangos cortados em metades
- 170 g água
-
1
c. sopa de caldo de legumes caseiro
lub 1 cubo de caldo de legumes - 80 g massa tipo fusilli de espelta
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Margarita de toranja e romã
Brak ocen
Tarte de hibisco e framboesa
2h 35 min
Waffles de grão-de-bico com harissa baba ganoush
50 min
Gratinado de legumes e queijo
45 min
Katsu Schnitzel com batata assada, salada de couve, molho de wasabi e aneto
50 min
Gratinado italiano de carne picada e couve-flor
1 godz.
Sopa Pho com sobras de frango
2 Std.
Caril thai vegetariano
35 min
Miminhos de limão em cama de aveia integral
40 min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Guacamole picante de ervilhas
30 min
Migas com pimentos padrón
30 min