Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g long grain rice
- 120 g red onion, cut into wedges (3 cm)
- 30 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 80 g tomato paste
- 1750 g water
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 874.6 kJ / 209 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 35 mg
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Easy mac and cheese
40 min
Red rice
55min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Potato pancakes
45 min
Cooking gnocchi or pasta
35min
Boston baked beans
30h 45min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Lime and chilli corn
40 min
Poached eggs using blade cover
30 min