Urządzenia i Akcesoria
Red rice using rice mode
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
long grain rice350 g
-
red onion cut into wedges (3 cm)120 g
-
olive oil30 g
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
water1750 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
35 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
874.6 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bao buns
Brak ocen
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Red rice
55 min
Red Rice
55 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.