Urządzenia i Akcesoria
Red rice using rice mode
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
long grain rice350 g
-
red onion cut into wedges (3 cm)120 g
-
olive oil30 g
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
water1750 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
35 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
874.6 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chile con queso cob loaf
40 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Chili Lime Steamed Corn
25 min
Homemade tallow or lard
25 godz. 15 min
White basmati rice
40 min
Aussie spice rub
10 min
Refried beans
10 min
Garlic paste
20 min
Red rice
55 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Tempura vegetables
30 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min