Urządzenia i Akcesoria
Red rice using rice mode
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
long grain rice350 g
-
red onion cut into wedges (3 cm)120 g
-
olive oil30 g
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
water1750 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
35 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
874.6 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached eggs using blade cover
30 min
Red rice
55 min
Cornbread
Brak ocen
Boiled pasta
20 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
Brak ocen
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Chilli with corn bread
50 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.