Tortini alle albicocche sciroppate

Tortini alle albicocche sciroppate

3.0 21 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 pezzi

Składniki

  • 1 barattolo di albicocche sciroppate (peso totale 420 g circa)
  • 2 uova
  • 100 g di latte
  • 100 g di farina tipo 00
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • 30 g di olio di arachidi + q.b.
  • zucchero a velo q.b. per servire

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 122 kcal / 509.7 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 27.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...