
Urządzenia i Akcesoria
Tortini alle albicocche sciroppate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 pezzi
Składniki
-
1 barattolo di albicocche sciroppate (peso totale 420 g circa)
-
2 uova
-
100 g di latte
-
100 g di farina tipo 00
-
8 g di lievito in polvere per dolci
-
30 g di olio di arachidi + q.b.
-
zucchero a velo q.b. per servire
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
122 kcal /
509.7 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
14.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
27.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La dolcezza delle donne
9 Przepisów
Włochy
Włochy