Urządzenia i Akcesoria
Millefoglie pepe e origano
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
9 porzioni
Składniki
-
270 g di acqua
-
20 g di lievito di birra fresco
-
5 g zucchero
-
470 g di farina tipo 00 + q.b.
-
5 g di sale + q.b.
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
origano secco a piacere
-
pepe nero macinato a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6.8 g
Kalorie
1171 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Incaricate in cucina
8 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 godz. 35 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Treccine al finocchio
3 godz.
Focaccia allo yogurt
3 godz.
Bauletto bicolore
6 godz. 25 min