Katsu sando

Katsu sando

5.0 6 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

Pane
  • di acqua
    60 g
  • latte
    200 g
  • di zucchero
    25 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    10 g
  • di farina tipo 0
    200 g
  • di farina manitoba
    330 g
  • uovo
    1
  • di burro a pezzi + q.b.
    30 g
  • di sale
    10 g
Salsa Tonkatsu
  • spicchio di aglio
    1
  • di zucchero di canna
    25 g
  • di radice fresca di zenzero pelata
    15 g
  • di ketchup
    100 g
  • di salsa Worcestershire
    50 g
  • di salsa di senape piccante
    40 g
  • di salsa di soia giapponese
    40 g
  • di mirin
    40 g
  • di aceto di riso
    20 g
Lonza
  • di farina tipo 00
    75 g
  • di Panko
    120 g
  • uovo
    1
  • di latte
    30 g
  • di lonza di maiale alte circa 2 cm
    4 fette
  • olio di semi di arachide q.b. per friggere
Terminare la preparazione
  • di cavolo cappuccio (opcjonalnie) a listarelle
    2 foglie

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1045.2 kcal / 4373 kJ
Białko 57.4 g
Tłuszcz 23.1 g
Węglowodany 162.1 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 2005.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...