Wersje kompatybilne
Fajitas de cerdo con cebolla y pimientos salteados
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla blanca, en rebanadas (0,5 cm)
- 200 g de pimiento rojo, en rebanadas (1 cm x 5-6 cm)
-
250
g de salchicha de Andouille, en trozos (3 cm)
lub 250 g de salchicha, Frankfurt, en trozos (3 cm) - 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 4 tortillas
- 100 g de espinaca
- 4 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2079.3 kJ / 495.8 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 47.5 g
- Tłuszcz
- 27.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 0.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con pollo y verduras al vapor
50 dk
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 dk
Espaguetis integrales con pollo y verdura
25 min
Tostadas de aguacate
30 Min
Pasta con albóndigas de carne
1 godz. 30 min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 Min
Alcachofas y carne en salsa de tamarindo
1sa
Yogur de blueberry TM6
13hod.
Pollo al horno
2h
Salteado de pollo y nueces
35 dk
Milanesas de res
1 godz. 40 min