Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano, cortado en trozos (3 cm)
- 150 g de calabacita, en rodajas (4 cm)
- 50 g de aceitunas negras deshuesadas
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 80 g de pimiento rojo, pelado, en conserva
- 1 cdita romero seco picado
- ½ cdita sal
- 1 - 2 cditas pimienta negra molida
- 3 huevos
- 80 g de aceite de oliva
- 120 g de leche
- 100 g de queso crema
- 175 g de harina de trigo
- 10 g de polvo para hornear
- Wartości odżywcze
- na 10 porciones
- Kalorie
- 7344.7 kJ / 1755.4 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 160.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 47.6 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 5459.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aderezo de vegetales
10 Min
Ensalada Italiana
40 Min
Buñuelos griegos de calabaza (Kolokithokeftedes) (Cortador)
45 Min
Pan de queso brie y pera
Brak ocen
Tarta de camote - Sopa de coco zanahoria con pollo
1 Std.
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1 Std.
Bocados de manzana y nuez
50 Min
Sandwich arcoíris
Brak ocen
Ensalada de pera y queso azul con avellanas
15 Min
Huevos turcos servidos con tostadas y ensalada verde TM6 (Pelar)
30 Min
Vegetales gratinados con queso azul
1 Std. 30 Min
Carpaccio de betabel
20 Min