Urządzenia i Akcesoria
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentje knoflook naar smaak1 ½ - 2
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 takjes
-
broodkruimels40 g
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm)Gruyère kaas in schijfjes (2-3 mm)50 g
-
verse babyspinazie25 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele paprika in stukken (3-4 cm)450 g
-
verse basilicumbladeren4 - 5
-
400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm)tomatenblokjes uit blik400 g
-
water200 g
-
suiker (opcjonalnie)1 snuifje
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
35 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Brak ocen
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 godz.
Quiche lorraine
50 min
Ratatouille
40 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Gehaktbrood
1 godz. 20 min