Urządzenia i Akcesoria
Gebakken spinazie met eieren
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
-
harde kaas defrosted50 g
-
diepvriesspinazie for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)500 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bloem50 g
-
melk500 g
-
boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
eieren6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boeddha bowl met kip
1 godz.
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Appel strudel
1 godz. 45 min
Kaascrackers
2 godz. 30 min
Uiensoep
1 godz.
Iers sodabrood
Brak ocen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Vastensoep
30 min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Vissticks met tomatensaus
50 min