Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree

Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porties

Składniki

Pastinaak en anijs puree
  • melk
    150 g
  • Pastis
    10 g
  • pastinaak in stukken
    350 g
  • kruidnagel
    1
  • steranijs
    1
  • zout naar eigen smaak
    1 snuifje
  • gemalen peper naar eigen smaak
    3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
  • zeetongfilet
    300 g
  • zout
    2 snuifjes
  • sjalotten
    75 g
  • granaatappels
    3
  • granaatappelsap
    100 g
  • halfgezouten boter in kleine stukken
    70 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 32.5 g
Kalorie 3046 kJ / 728 kcal
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...