Urządzenia i Akcesoria
Koolsoep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6.3 g
Kalorie
786 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lactosevrije warme chocolademelk
No ratings
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
No ratings
Pompoensoep
35 min
Minestrone
45 min
Uiensoep
1 h
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 h 15 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Alpengratin
50 min
Vijfzadenbrood
1 h 50 min
Groentensoep
35 min