Urządzenia i Akcesoria
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porties
Składniki
-
prei enkel het wit50 g
-
olijfolie20 g
-
bloemkool in roosjes500 g
-
water300 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
volle melk100 g
-
zout volgens eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper volgens eigen smaak1 snuifje
-
rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)6 stukken
-
droog geroosterde en gezouten pinda's80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
1450.7 kJ /
350.8 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Romige aspergesoep
25 min
Broccolisoep
15 min
Mysterieuze soep
45 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Romige champignonsoep
20 min
Romige tomatensoep
25 min
Romige courgettensoep
25 min