葱香拌莴笋白萝卜丝

葱香拌莴笋白萝卜丝

4.5 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 白萝卜 切丝
    250 克
  • 莴笋 切丝
    250 克
  • 10 克
  • 矿泉水
    适量
  • (约½满茶匙)
    3 克
  • (约½满茶匙)
    3 克
  • 切末
    6 根
  • 25 克
  • 麻油
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1171 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 861 kJ / 206 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...