Urządzenia i Akcesoria
葱香拌莴笋白萝卜丝
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
白萝卜 切丝250 克
-
莴笋 切丝250 克
-
盐10 克
-
矿泉水适量
-
盐 (约½满茶匙)3 克
-
糖 (约½满茶匙)3 克
-
葱 切末6 根
-
油25 克
-
麻油10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1171 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
861 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日凉拌菜
10 Przepisów
Chiny
Chiny