Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aquafaba Butter
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
5 oz
Składniki
-
coconut oil4 oz
-
grapeseed oil1 tbsp
-
ground turmeric⅛ tsp
-
aquafaba (chickpea liquid, canned)1 ½ oz
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt½ tsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg® (opcjonalnie)½ tsp
-
apple cider vinegar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
266.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
937.2 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
No Waste
13 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Vegan Coconut Cake
50 min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Challah
3 godz. 10 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Charoset
10 min
Banana tofu ice cream
10 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min