Urządzenia i Akcesoria
Vegan Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 portions
Składniki
-
fresh basil leaves3 oz
-
pine nuts1 oz
-
nutritional yeast1 tbsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
-
firm tofu drained2 oz
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
726.1 kJ /
173.5 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Caesar dressing
5 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 godz. 20 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Vegan Pasta
1 godz. 10 min
Vegan mayonnaise
15 min
Plant-based parmesan
5 min
Vegan Parmesan
15 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.