
Urządzenia i Akcesoria
Krem chrzanowo - żurawinowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 słoik
Składniki
-
100 g chrzanu, tartego ze słoika
-
70 g jogurtu naturalnego typu greckiego
-
100 g żurawiny do mięs i innych potraw, pasteryzowanej, ze słoika
-
15 - 20 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
313 kcal /
1310 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZON NA THERMOMIX®
70 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wielkanocny sos majonezowy
45 min
Chrzan z jabłkami
15 min
Chrzan tarty podstawowy
10 min
Szołder (murzin) wielkanocny
2 godz. 45 min
Sos tatarski
5 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
20 min
Sos śmietankowy z rzodkiewką i szczypiorkiem
20 min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25 min
Ćwikła
50 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min