Urządzenia i Akcesoria
Krem chrzanowo - żurawinowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 słoik
Składniki
-
100 g chrzanu, tartego ze słoika
-
70 g jogurtu naturalnego typu greckiego
-
100 g żurawiny, świeżej do mięs i innych potraw, pasteryzowanej, ze słoika
-
15 - 20 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
5.3 g
Kalorie
1310 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SEZON NA THERMOMIX®
70 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wielkanocny sos majonezowy
45 min
Chrzan z jabłkami
15 min
Sos tatarski
5 min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Sos majonezowy z musem jabłkowym i chrzanem
20 min
Sos gribiche
20 min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25 min
Zielony sos wielkanocny
1 godz. 20 min
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z łososia
5 min