Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)

Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)

5.0 2 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 porce

Składniki

Marináda na maso
  • 6 - 8 kuřecích stehen, s kůží a kostí
  • 3 stroužky česneku
  • 30 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
  • 200 gramů konzervovaného ananasu v plátcích, scezeného (zachovejte šťávu)
  • 1 čajovou lžičku kuřecí dochucovací pasty
  • 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
  • 20 gramů oleje
  • 60 gramů kečupu
  • 50 gramů sójové omáčky
  • 20 gramů omáčky sriracha
  • 50 gramů medu
  • 1 čajová lžička soli
Grilování a servírování
  • 8 - 10 plátků bílého chleba, toastového pro podávání
  • 8 - 10 plátků sýra jakéhokoliv typu
  • petrželová nať nakrájené, na ozdobu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porce

Sód 1111.4 mg
Białko 33.6 g
Kalorie 2312.1 kJ / 552.6 kcal
Tłuszcz 33.6 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 28.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...