Corona ratatouille

Corona ratatouille

4.7 49 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 raciones

Składniki

Vinagreta
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 20 g de vinagre balsámico
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 cucharadita de tomillo seco
Verduras
  • 200 - 250 g de berenjena
  • 200 - 250 g de calabacín
  • 6 - 8 tomates pera
Salsa de tomate
  • 2 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco
  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 80 g de pimiento rojo pelado y sin semillas
  • 80 g de pimiento verde pelado y sin semillas
  • 80 g de pimiento amarillo pelado y sin semillas
  • 200 g de tomate troceado en conserva escurrido
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de tomillo seco
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
Masa
  • 75 g de vino blanco
    75 g de agua
  • 60 g de aceite de oliva
  • 225 g de harina de trigo
  • 2 pellizcos de sal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 445.3 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 1764 kJ / 422.1 kcal
Tłuszcz 27.6 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 36.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...