Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g de agua
-
10
g de levadura fresca
lub 5 g de levadura seca - 10 g de miel
- 405 g de harina de trigo
- 2 cda aceite vegetal, para engrasar
- 1 cdita de sal
- harina de trigo, para enharinar
- 5 g de bicarbonato de sodio
- 1 cda de semillas de ajonjolí
- 1 cda de semillas de comino negro
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1981 kJ / 473.5 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 81.5 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 464 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes y más crêpes
1h 30 min
Goi cuon (Rollos vietnamitas de cerdo)
1u.
Pasta de curry tailandés
30min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5min
Pan naan con hummus (Hestan Cue™)
1h 40min
Udon casero
1u.
Hojas de parra rellenas
1h 40min
Curry verde thai vegetariano
35min
Naan (pan hindú)
2u.
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1h 25min
Pasta fresca de espinacas
25min
Salsa pesto
10min